TEEN 12-16 ANYS

 

 

 

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022/2023

Les activitats que s’ofereixen són:
- Dansa moderna. És una activitat d’interpretació i expressió de sentiments i emociones a través del cos i la música. Es treballa la tècnica de la dansa moderna, la coordinació, la memòria auditiva i corporal, el ritme i la flexibilitat a partir de coreografies, jocs i dinàmiques realitzades amb cançons de diferents estils musicals.
- Patinatge. És una activitat lúdica-esportiva de millora de la tècnica del patinatge a través de joc i circuits. Fomenta el desenvolupament psicomotriu del nin/a alhora que potencia els valors propis de l’esport i el joc cooperatiu. Hi ha grups segons el nivell: iniciació, intermedi i avançat.
- Fit teen. És una activitat esportiva d’introducció al món del fitness, la qual es realitza de manera lúdica a partir de circuits, jocs i exercicis adaptats a l’edat i característiques dels participants.
- Fit cross. És una activitat d’introducció a l’entrenament de força dirigida a nins/es i adolescents d’entre 11 i 14 anys. Es duu a terme a partir de circuits i exercicis, els quals s’adapten a les característiques i a l’etapa de desenvolupament dels usuaris.
- Atletisme. És una activitat esportiva on es posen en pràctica les habilitats físiquesmotrius pròpies de l’esport a través de les fases sensibles de desenvolupament alhora que es promouen els seus valors i tècniques.

Imprimeix Correu electrònic

"Segueix-nos a les xarxes socials"