"Segueix-nos a les xarxes socials"

Blog

TOTALFIT ESCOLA DE DANSA

TOTALFIT ESCOLA DE DANSA

Llegir mes

TOTALFIT UN CENTRE PER A TOTA LA FAMILIA

TOTALFIT UN CENTRE PER A TOTA LA FAMILIA

Llegir mes

BRAZILIAN JIU-JITSU

BRAZILIAN JIU-JITSU

Us presentem una nova activitat que podeu trobar a Totalfit: BRAZILIAN JIU-JITSU I DEFENSA PERSONAL. Aquesta activitat es realitza els dimarts, dijous i divendres de les 19:00h fins a les 20:30h.

Vine a provar una classe gratuïta!! wink

Per a més informació al telèfon 971595308. 

 

 

Llegir mes

TALLER DIA NO LECTIU

TALLER DIA NO LECTIU

A Totalfit no aturem, divendres dia 2 de novembre (dia no lectiu) realitzarem una sèrie de tallers relacionats amb Halloween.

La diada és durà a terme a Totalfit, de les 9:00h a la 13:30h i el preu són 12€. 

Si esteu interessats o voleu més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 971 59 53 08

Moltes gràcies! smilesmile

Llegir mes

ESPECTACLE DE HALLOWEEN

ESPECTACLE DE HALLOWEEN

Ja queda menys per a la nit més terrorífica, i des de l'Escola de Ball de Totalfit estam preparant un espectacle de Halloween que és durà a terme aquest dissabte 27 d'octubre a les 12:00h a la Plaça de Sant Jaume. Esteu tots convidats! winkwinkwink

 

 

Llegir mes

CLUB ESPORTIU TOTAL TEAM

CLUB ESPORTIU TOTAL TEAM

Total Team és club esportiu nou que sorgeix de la necessitat de crear una escola d’esport base d'atletisme sòlida a Manacor i la vegada fomentar la pràctica esportiva a tota la població mitjançant el binomi esport i socialització.

Aquest club té dues vessants, per una banda un grup de persones qualificades amb diferents àmbits esportius vinculades a Totalfit i per altra banda, persones amb experiència i qualificades amb l'atletisme. D'aquesta forma neix un equip jove i multidisciplinari amb moltes ganes de treballar amb la idea d'educar i formar atletes i sobretot persones.

Per una banda, l'objectiu principal de la nostra escola d'atletisme és potenciar l'atletisme de base mitjançant la seva introducció a l'atletisme, iniciació, perfeccionament i promoció entre els nins i nines, utilitzant l'esport com a eina de formació i educació.

L'escola pròpia del club comptarà amb les categories iniciació, benjamí, aleví i infantil dividit amb distints grups i adaptats als diferents nivells d'aprenentatge. Cada categoria s'enfocarà de la següent manera:

  • Psico-atletisme (de 3 a 6 anys): Es treballarà a través de jocs perceptivo-motrius i l'esquema corporal. L'objectiu principal serà que els nins i nines coneixien el seu propi cos. Aquest grup costa de dos dies setmanals d'una hora cada dia.
  • Iniciació: Es treballarà mitjançant jocs multi-esportius per iniciar-se dins l'atletisme. L'objectiu principal serà aconseguir les habilitats motrius bàsiques (de l'atletisme) a través dels diferents esports. Aquest grup costa de dos dies setmanals d'una hora cada dia.
  • Introducció a l'atletisme: S'introduiran totes les proves atlètiques. L'objectiu principal serà treballar les habilitats més específiques de l'atletisme. Aquest grup costa de dos dies setmanals d'una hora i quart cada dia.
  • Consolidació: Es tracta de l'etapa de consolidació atlètica. L'objectiu principal d'aquesta categoria serà assolir els aspectes tècnics principals de cada prova. Aquest grup costa de tres dies setmanals d'una hora i mitja cada dia.

A partir de la categoria cadet (sub 16) fins a les categories superiors entram en una etapa de tècnica de tecnificació atlètica, on el nostre programa va encaminat a la preparació, el seguiment i la millorà del rendiment esportiu. També per establir un nexe d'unió entre la formació atlètica inicial rebuda en anys anteriors a l'escola i l'atletisme de competició autonòmica i nacional. Aquest grup consta de quatre a sis dies setmanals. I està enfocada de la següent manera:

  • Grup de combinades: Es treballaran tots els sectors de l'atletisme de forma específica. Aquest grup va adreçat a nins i nines de la categoria cadet que encara no estan encaminats cap a cap sector específic; nins i nines destacats per proves combinades; nins i nines que comencen nous i no tenen cap preferència per un sector i volen provar-ho tot.
  • Sector de velocitat i tanques: Es treballarà la velocitat i les valles. Aquest grup va adreçat a persones ràpides, explosives, valentes, coordinades i flexibles.
  • Sector de salts: Es treballarà el salt de longitud, el salt d'alçada, el triple salt i el salt en perxa. Aquest grup va adreçat a persones ràpides, coordinades, en ritme, explosives.
  • Sector de fons, mig-fons i marxa atlètica: Es treballaran les carreres a partir dels 600 metres. Aquest grup va adreçat a persones amb capacitat agonística, amb sentit del ritme, domini postural, bona capacitat aeròbica.
  • Sector de llançaments: es treballaran els llançaments de pes, disc, javelina i martell. Aquest grup va adreçat a persones amb un bon nivell de força, coordinades, explosives.

Per altra banda, el club constarà d'una vessant social i de salut fomentant l'atletisme a partir del running. Amb aquest grup es realitzaran trobades amb diferents horaris i dies depenent del nivell.

 

Llegir mes

HORARIS ESPAI EDUCATIU

HORARIS ESPAI EDUCATIU

Us presentem el nostre horari detallat de l'espai educatiu on hi ha els grups i les hores tant del reforç escolar com del "Total English".

Si esteu interessats i voleu més informació, ens podeu trobar al C/Joan Lliteras nº 43 o al telèfon 971 59 53 08.

Moltes gràcies! laughinglaughinglaughinglaughing

 

Llegir mes

TALLER HIPOPRESIUS

TALLER HIPOPRESIUS

TALLER HIPOPRESIUS A TOTALFIT laughing

- Dissabtes 6, 13, 20 i 27 d'octubre a les 9h o a les 10h

- Grups reduïts, mínim 5 i màxim 8

- Els infants són benvinguts

RESERVA DE PLACES AL 971595308

 

Llegir mes

CLASSE OBERTA

CLASSE OBERTA

Dissabte 29 de setembre classe oberta i gratuïta a les 18:00h a Totalfit!! Per a més informació i inscripcions al telèfon 971 59 53 08!! smilesmile 

 

 

Llegir mes

ACTIVITATS INFANTILS

ACTIVITATS INFANTILS

Coneixeu les nostres activitats infantils adreçades a nins i nines de 3 a 6 anys:

TOTAL MOVE (activitat en anglès) --> dilluns a les 17:30h

PSICODANCE --> dimarts i dijous a les 17:30h

TOTAL MOVE (activitat en anglès) --> dimecres a les 17:30h 

PSICO GAMES --> divendres a les 17:30h

Llegir mes

Imprimeix Correu-e