• Espai Educatiu

  Serveis Educatius

  És una empresa dedicada a l’oferta d’activitats educatives als centres escolars, tal com activitats extraescolars, servei de matinera i/o menjador, tallers i diades temàtics, escoles vacacionals, etc.

Total Kidz - Serveis Educatius

Totalkidz Serveis Educatius és una empresa dedicada a l’oferta de serveis educatius, lúdics, esportius i de lleure. A dia d’avui, treballem amb més de 600 nins i nines setmanalment en els diferents serveis que oferim als centres escolars i al nostre centre, situat a Manacor. 

El nostre tret més característic és comptar amb un equip jove multidisciplinari, amb il·lusió i vocació, amb ganes d’aprendre i transmetre, i amb l’objectiu de donar, als més petits, eines per arribar a ser grans persones adultes.

La nostra metodologia es basa en fomentar processos d’aprenentatge a on els nins/es siguin els protagonistes mitjançant activitats lúdiques i dinàmiques; acompanyat d’un treball transversal de valors i emocions. 

Servei d'escola matinera i monitoratge de menjador escolar

Per tal d’afavorir la conciliació dels serveis educatius amb la vida familiar i laboral, Totalkidz realitza serveis d’escola matinera i/o de menjador escolar. Aquests inclouen el monitoratge, així com la dinamització i realització de diferents activitats que fomentin el desenvolupament integral dels nins i nines.

Si vols saber més, posa’t en CONTACTE amb nosaltres!

 

Activitats extraescolars

Com empresa dedicada al món educatiu, lúdic, de lleure i esportiu totes les activitats ofertes durant l’any segueixen la nostra línia de treball i els nostres objectius on l’eix fonamental són els nins/es i les seves motivacions i interessos.

Les activitats estan encaminades a procurar la formació integral de nins i nines en aspectes relacionats amb l’ampliació del seu bagatge cultural, la preparació per a la vida a la societat i la utilització del temps lliure i a més contribueixen a:

 • Ampliar la formació dins de l’àmbit de l’educació no formal.
 • Formar els diferents aspectes de la seva personalitat.
 • Engrescar a l’alumne dins el seu procés educatiu i desenvolupar el seu caràcter crític.
 • Desenvolupar capacitats humanes i de relació amb els altres.
 • Potenciar els valors com la solidaritat i la col·laboració entre els iguals.

Les activitats que oferim actualment són:

 • Lego: activitat lúdica de manipulació, joc simbòlic i de raonament que ofereix als nins i nines de 3 a 6 anys experiències d’aprenentatge divertides i lúdiques.
 • Robòtica: activitat innovadora que fomenta l'interès per la robòtica, la ciència i la tecnologia i desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI. Es fomenta la creativitat, les nocions bàsiques de la informàtica, la resolució de problemes i el més important; aprenen de manera lúdica.
 • Total English: Learning English can be funny”. Activitat lúdica en anglès, on l’objectiu és experimentar, aprendre i gaudir de l’anglès a través de jocs, moviment, teatre, experiments, cançons i molt més. Es pretén que els usuaris vinculin l’anglès amb una experiència positiva a la vegada que escolten un model lingüístic en llengua estrangera.
  • KIDS (3-6 anys): cançons, contes, manualitats, gimcanes, jocs i teatre, entre altres.
  • JUNIORS (7-12 anys): jocs de pistes, experiments, manualitats, jocs de taula, concursos, elaboració de curtmetratges, etc.
 • Study Time: Classes destinades a millorar aquells aspectes educatius que es necessitin reforçar amb el principal objectiu d’ajudar als nins/es en el seu procés d’aprenentatge. Es facilitaran tota una sèrie d’eines segons la necessitat de l’alumne per a millorar les tècniques a l’hora d’estudiar ( Resums, esquemes, mapes conceptuals, pluja d’idees...).
 • Art & Joc: Activitat lúdica, creativa i artística on els nins/es podran dibuixar, pintar i crear allò que la seva imaginació es capaç de mostrar-los i on podran desenvolupar la seva part més creativa a través de les manualitats, ja siguin guiades o lliures. A més d’un espai per aprendre i gaudir a través del joc.
 • Total experience: Activitat lúdica i divertida que pretén fomentar un espai d’aprenentatge de noves habilitats, motivacions i preferències envers els nins/es. El principal objectiu és sorprendre als nins/es amb activitats innovadores i diferents com puguin ser els tallers de cuina, la ciència, tallers de màgia...
 • Teatre: activitat d’expressió, improvisació, interpretació i adaptació que pretén aportar als usuaris noves eines de comunicació verbals i no verbals, a més d’estimular la seva creativitat, imaginació i memorització.
 • TotalSport/ Multiesports: Activitat lúdica-esportiva que pretén treballar i millorar les habilitats perceptives-motrius, així com els valors presents en les diferents formes d’activitat física. Dins aquesta activitat es realitzaran diferents esports, amb implement o sense, esports col·lectius o individuals, esports alternatius, esports convencionals...
 • Total Move: activitat global de moviment, coordinació, expressió i desenvolupament de les habilitats motrius dels nins/es. Aquest grup d’activitats té l’objectiu de treballar i fomentar l’ús del cos de manera global.
 • Dansa moderna: activitat artística d’interpretació i expressió de sentiments i emocions a través del cos i de la música. Es treballen aspectes com la coordinació, el ritme i la flexibilitat, sempre de manera lúdica i divertida.
 • Zumba: activitat esportiva on es realitzen exercicis aeròbics al ritme de la música. Millora la coordinació, la creativitat i la imaginació a partir de coreografies senzilles, improvisació i jocs musicals.
 • Psicodance & jocs: activitat on es combinen la psicomotricitat, els jocs musicals i la dansa. Pretén potenciar aspectes com la coordinació, la flexibilitat i la memorització de moviments alhora que es gaudeix.
 • Hip Hop/ Jazz funk: gènere de dansa que es caracteritza pel caràcter marcat dels moviments i per l’acompanyament de la música actual. El seu objectiu principal és treballar capacitats psicomotrius com la coordinació i l'equilibri.
 • Patinatge: esport molt complet, ideal per al desenvolupament psicomotriu del nin, especialment de l'equilibri i la coordinació.
 • Kangoo: activitat lúdica amb implement dirigida a nins/es de primària, on es fa ús d’unes botes que faciliten el rebot, com a cangurs, aportant un component catàrtic molt elevat per als nins/es.
 • Ping-pong: esport que es pot jugar individual o en parelles, on reuneix tàctica, concentració i coordinació, agilitat mental, tècnica i, sobretot, diversió. A més, físicament és un esport en el qual es treballen gairebé tots els grups musculars, la potència i l'elasticitat, l'equilibri i la resistència.
 • Voleibol: esport que fomenta el desenvolupament equilibrat i la capacitat d'agilitar tot el sistema motor dels nins/es, a més d’ensenyar el valor de treball en equip, respectar les regles del joc i mantenir una bona sincronització.
 • Judo: art marcial indicada per a nins entre 4 i 12 anys pels seus moviments i tècniques, però també pels valors que aporta, pels grans beneficis per al desenvolupament físic i psicomotor del nen.

 

 

Organització d'escola de nadal, de pasqua i/o d’estiu

Durant les vacances escolars, Totalkidz organitza, coordina i duu a terme activitats de Nadal, de pasqua i d’estiu, convertint els centres escolars en un punt de trobada per als més petits i per als joves, realitzant activitats molt diverses: jocs, esports, anglès, ball, tallers, excursions, piscina i molt més. Tot això de la mà de professionals qualificats i formats dins l'àmbit educatiu.

Si vols saber més, posa’t en CONTACTE  amb nosaltres!

 

Organització d’esdeveniments

A Totalkidz contem amb un equip preparat i format en diferents àmbits, fet que ens permet afrontar amb garantia l’organització de qualsevol esdeveniment sigui de caràcter lúdic, esportiu, educatiu i/o cultural per a centres escolars, apimas i/o particulars com poden ser: diades esportives, tallers temàtics, gimcanes, acampades, sortides a la natura o d’aventura, aniversaris, dinamització en comunions, entre d’altres.

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres i demanar pressupost sense compromís.

 

 

Diades no lectives a centres escolars

Totalkidz, com a empresa dedicada als serveis educatius, ofereix l’organització i desenvolupament de diades no lectives als centres escolars. Durant aquests dies es duen a terme tallers temàtics, activitats de moviment, tallers lúdico-educatius, etc.

Si vols saber més, posa’t en CONTACTE  amb nosaltres!

 

Tallers temàtics, colònies, acampades i altres

A TotalKidz comptem amb un equip preparat i format en diferents àmbits, fet que ens permet afrontar amb garantia l’organització de qualsevol esdeveniment de caràcter lúdic, esportiu, educatiu i/o cultural per a centres escolars, APIMAS i/o particulars com poden ser: diades esportives, tallers temàtics, gimcanes, acampades, colònies, sortides a la natura o d’aventura, entre d’altres.

Si vols saber més, posa’t en CONTACTE  amb nosaltres!

 

Imprimeix Correu electrònic

"Segueix-nos a les xarxes socials"