• Espai Educatiu

    Serveis Educatius

    Resulta tan important treballar el cos com la ment, i si ho podem fer en un mateix espai, molt millor. A Totalfit contem amb una gran varietat d’activitats i serveis: lúdics, educatius i formatius. Tot i que tenim serveis per a totes les edats, la nostra especialitat és el treball amb nins i joves, utilitzant una metodologia que es basa en fomentar processos d’aprenentatge on ells són els protagonistes, acompanyat d’un treball transversal d’emocions i valors.

Total Kidz - Serveis Educatius

Totalkidz Serveis Educatius és una empresa dedicada a l’oferta de serveis educatius, lúdics, esportius i de lleure. A dia d’avui, treballem amb més de 600 nins i nines setmanalment en els diferents serveis que oferim als centres escolars i al nostre centre, situat a Manacor. 

El nostre tret més característic és comptar amb un equip jove multidisciplinari, amb il·lusió i vocació, amb ganes d’aprendre i transmetre, i amb l’objectiu de donar, als més petits, eines per arribar a ser grans persones adultes.

La nostra metodologia es basa en fomentar processos d’aprenentatge a on els nins/es siguin els protagonistes mitjançant activitats lúdiques i dinàmiques; acompanyat d’un treball transversal de valors i emocions. 

Imprimeix Correu-e