JUNIORS 6-12 ANYS

 

 

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022/2023

Les activitats que s’ofereixen són:
- Total English. És una activitat lúdica-educativa que pretén fomentar l’ús de la llengua anglesa a partir del joc, l’experimentació i l’ampliació de continguts. Es treballen diferents aspectes de la llengua en els seus quatre camps: gramàtica, expressió escrita, comprensió lectora i expressió oral.
- Dansa moderna. És una activitat d’interpretació i expressió de sentiments i emocions a través del cos i la música. Es treballa la tècnica de la dansa moderna, la
coordinació, la memòria auditiva i corporal, el ritme i la flexibilitat a partir de coreografies, jocs i dinàmiques realitzades amb cançons de diferents estils musicals.
- Dance Styles. És una activitat que neix per donar-nos un tast dels diferents estils dins la dansa i per a conèixer totes les possibilitats que donen vida a la fusió de coreografies i moviments.
- Fitjunior. És una activitat lúdica-esportiva on es treballen les habilitats perceptives-motrius i física-motrius, així com els valors presents en les diferents formes d’activitat física a partir de jocs populars, tradicionals i alternatius i de la pràctica de diferents esports.
- Art-Lego. És una activitat lúdica-educativa per a nins i nines d’entre 4 i 8 anys on es combina el raonament, la construcció i el joc simbòlic amb la manipulació i exploració artística. Amb aquesta activitat es fomenta la coordinació oculomotora, la intel·ligència emocional, la creativitat, la motricitat fina i la imaginació, entre altres.
- Robòtica. És una activitat lúdica-educativa de construcció i programació tecnològica que fomenta l’interès per la ciència i la informàtica alhora que es treballa la coordinació oculomotora, la resolució de problemes i el pensament crític.
- Atletisme. És una activitat esportiva on es posen en pràctica les habilitats físiques-motrius pròpies de l’esport a través de les fases sensibles de desenvolupament alhora que es promouen els seus valors i tècniques.
- Patinatge. És una activitat lúdica-esportiva de millora de la tècnica del patinatge a través de joc i circuits. Fomenta el desenvolupament psicomotor del nin/a alhora que potencia els valors propis de l’esport i el joc cooperatiu. Hi ha grups segons el nivell: iniciació, intermedi i avançat.
- Fit cross. És una activitat d’introducció a l’entrenament de força dirigida a nins/es i adolescents d’entre 11 i 14 anys. Es duu a terme a partir de circuits i exercicis, els quals s’adapten a les característiques i a l’etapa de desenvolupament dels usuaris.
- Dansa i Art. És una activitat on es fusiona la dansa amb altres disciplines artístiques, com la pintura, la música, la percussió, etc. Cada setmana es fa un taller diferent amb la finalitat de potenciar la creativitat dels participants, així com l’expressió d’emocions a través de l’art.

Imprimeix Correu electrònic

"Segueix-nos a les xarxes socials"