KIDS (3-6 ANYS)

 

 

 

 

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2022/2023 

Les activitats que s’ofereixen són:
- Total English. És una activitat lúdica-educativa on es potencia l’aprenentatge de la llengua anglesa a partir del joc i l’experimentació. Es fomenta un aprenentatge divertit i participatiu a partir de conta-contes, treballs manuals, jocs de pistes, cançons, etc.
- Diver dansa. És una activitat d’introducció a la dansa, on s’estableixen les bases de la dansa moderna a partir del joc i la música. S’estimula l’expressió corporal, la psicomotricitat, la memòria auditiva i motriu, l’expressió d’emocions i la creativitat.
- Fitkids. És una activitat lúdica-esportiva on es posen en pràctica les habilitats físiques-motrius i la coordinació gruixada dels nins i nines a partir de circuits de psicomotricitat, jocs esportius, relleus, etc.
- Atletisme. És una activitat d’introducció a l’atletisme que pretén treballar les habilitats motrius bàsiques, l’esquema corporal, la percepció espaciotemporal i l’equilibri i la coordinació de manera divertida i significativa.*Hi ha dos grups segons l’edat: psico atletisme (3-5) i iniciació (5-6).
- Patinatge. És una activitat lúdica-esportiva de millora de la tècnica del patinatge a través de joc i circuits. Fomenta el desenvolupament psicomotor del nin/a alhora que potencia els valors propis de l’esport i el joc cooperatiu. Hi ha grups per nivell: iniciació, intermedi i avançat.
- Art i Lego. És una activitat lúdica-educativa per a nins i nines d’entre 4 i 8 anys on es combina el raonament, la construcció i el joc simbòlic amb la manipulació i exploració artística. Amb aquesta activitat es fomenta la coordinació oculomotora, la intel·ligència emocional, la creativitat, la motricitat fina i la imaginació, entre altres.
- Taller Dansa i Art. És una activitat on es fusiona la dansa amb altres disciplines artístiques, com la pintura, la música, la percussió, etc. Cada setmana es fa un taller diferent amb la finalitat de potenciar la creativitat dels participants, així com l’expressió d’emocions a través de l’art.

Imprimeix Correu electrònic

"Segueix-nos a les xarxes socials"