Total Kidz - Serveis Educatius

Totalkidz Serveis Educatius és una empresa dedicada a l’oferta de serveis educatius, lúdics, esportius i de lleure. A dia d’avui, treballem amb més de 600 nins i nines setmanalment en els diferents serveis que oferim als centres escolars i al nostre centre, situat a Manacor. 

El nostre tret més característic és comptar amb un equip jove multidisciplinari, amb il·lusió i vocació, amb ganes d’aprendre i transmetre, i amb l’objectiu de donar, als més petits, eines per arribar a ser grans persones adultes.

La nostra metodologia es basa en fomentar processos d’aprenentatge a on els nins/es siguin els protagonistes mitjançant activitats lúdiques i dinàmiques; acompanyat d’un treball transversal de valors i emocions. 

Servei d'escola matinera i monitoratge de menjador escolar

Per tal d’afavorir la conciliació dels serveis educatius amb la vida familiar i laboral, Totalkidz realitza serveis d’escola matinera i/o de menjador escolar. Aquests inclouen el monitoratge, així com la dinamització i realització de diferents activitats que fomentin el desenvolupament integral dels nins i nines.

Si vols saber més, posa’t en CONTACTE amb nosaltres!

 

Activitats extraescolars

Com empresa dedicada al món educatiu, lúdic, de lleure i esportiu totes les activitats ofertes durant l’any segueixen la nostra línia de treball i els nostres objectius on l’eix fonamental són els nins/es i les seves motivacions i interessos.

Les activitats estan encaminades a procurar la formació integral de nins i nines en aspectes relacionats amb l’ampliació del seu bagatge cultural, la preparació per a la vida a la societat i la utilització del temps lliure i a més contribueixen a:

Les activitats que oferim actualment són:

 

 

Organització d'escola de nadal, de pasqua i/o d’estiu

Durant les vacances escolars, Totalkidz organitza, coordina i duu a terme activitats de Nadal, de pasqua i d’estiu, convertint els centres escolars en un punt de trobada per als més petits i per als joves, realitzant activitats molt diverses: jocs, esports, anglès, ball, tallers, excursions, piscina i molt més. Tot això de la mà de professionals qualificats i formats dins l'àmbit educatiu.

Si vols saber més, posa’t en CONTACTE  amb nosaltres!

 

Organització d’esdeveniments

A Totalkidz contem amb un equip preparat i format en diferents àmbits, fet que ens permet afrontar amb garantia l’organització de qualsevol esdeveniment sigui de caràcter lúdic, esportiu, educatiu i/o cultural per a centres escolars, apimas i/o particulars com poden ser: diades esportives, tallers temàtics, gimcanes, acampades, sortides a la natura o d’aventura, aniversaris, dinamització en comunions, entre d’altres.

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres i demanar pressupost sense compromís.

 

 

Diades no lectives a centres escolars

Totalkidz, com a empresa dedicada als serveis educatius, ofereix l’organització i desenvolupament de diades no lectives als centres escolars. Durant aquests dies es duen a terme tallers temàtics, activitats de moviment, tallers lúdico-educatius, etc.

Si vols saber més, posa’t en CONTACTE  amb nosaltres!

 

Tallers temàtics, colònies, acampades i altres

A TotalKidz comptem amb un equip preparat i format en diferents àmbits, fet que ens permet afrontar amb garantia l’organització de qualsevol esdeveniment de caràcter lúdic, esportiu, educatiu i/o cultural per a centres escolars, APIMAS i/o particulars com poden ser: diades esportives, tallers temàtics, gimcanes, acampades, colònies, sortides a la natura o d’aventura, entre d’altres.

Si vols saber més, posa’t en CONTACTE  amb nosaltres!

 

Imprimeix